EnglishMagyarSlovenčina
Tetőfedés, Tetőfelújítás

A tetőépítés és felújítás egyaránt komoly megfontolást igénylő döntésnek minősül az építtetők körében. Alapos körültekintés és informálódás előzi meg a választást, jellemzően sokrétű és komplex folyamat, megannyi különböző apró-cseprő igénnyel, feltétellel és korláttal.

A tetőépítés jelentős anyagi vonzattal járó, egész családot érintő választás, amely egy olyan racionális döntéshozást igényel, amivel a későbbiekben mindennap találkozni fogunk. A tetőfedés legfontosabb feladata a belső terek védelme a csapadék, valamint az időjárás különböző hatásai ellen. Számos különböző megoldással dolgoznak a szakemberek, így laikusként érhető módon nem egyszerű eligazodni ebben a témában. Érdemes már az első pillanatban szakemberhez fordulni.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lemezes és cserepes tetőfedésben valamint a tetőfelújításban. Ügyfeleink részére személyre szabott ajánlatot készítünk, munkáinkra akár 30 év garanciát is vállalunk. Komplett tetők kivitelezése, egyéni igények alapján, profi bádogos munkával. Lemezes, cserepes és zsindelyes tetőfedések, előtetők építése, régi házak tetőfedése.

Tetőfedéssel kapcsolatban bátran keressen fel minket, hiszen a legmodernebb eszközökkel és alapanyagokkal végezzük munkánkat!

Minőségi tetőfelújítás, tetőjavítás

Az évek alatt elhasználódott tető legnagyobb ellensége az idő: érdemes minél előbb felújítani, mielőtt a beázások és egyéb környezeti tényezők komoly károkat okoznának az épület teljes szerkezetében.

Sajnos a régi gerendázat általában már nem bírja el a nehéz cserepeket, ezért késedelmes felújítás esetén a tető teljes cseréje válhat szükségessé, amely igen komoly anyagi terheket róhat a megrendelőre, nem is beszélve a bontással, átépítéssel járó kellemetlenségekről. Előzze meg a nagyobb bajt!

Nem akar egy vagyont költeni a tetőcserére? Van megoldás!

Egy nagyon erős, ugyanakkor könnyű tető, amely az eredeti gerendákra épül, tökéletes víz és hőszigetelésű. Ez a megoldás az általunk kidolgozott, évek óta használt technológián alapszik.

Hasonló tetőket bárki készíthet, de az egyedi technológiánkkal sokkal stabilabb rögzítést alkalmazunk, betartunk olyan apró, jelentéktelennek tűnő dolgokat is, amelyeket mások lényegtelennek tartanak és figyelembe sem vesznek, pedig a tető élettartamára jelentős hatással vannak. Nem kell aggódnia, ezzel a technológiával készült tetőmunkálatokra akár 30 év garanciát is vállalunk!

munkafolyamat

eltávolítjuk a cserepeket és a léceket (a megbontott folytatólagosan fóliával takarjuk)

a gerendákat szintezzük, egy síkba hozzuk. Ez az egyik legfontosabb alapművelet, hiszen csak így érhető el a hullámmentes, gyönyörű tetőfelület

az így kiszintezett gerendákat újra lécezzük /az eredetinél sűrűbb lécezést alkalmazunk/

a lécekre felerősítjük a méretre szabott OSB lapokat, egy általunk kidolgozott technológiával

az OSB lap által biztosított teljesen sima felületre felvisszük a tekercsben lévő bitumenes lemezt, amely tökéletes vízzáró réteget és hőszigetelést ad

a hőszigetelés hatékonyságát tovább lehet növelni, ha a gerenda alsó (padlás felőli) részét is OSB lappal borítjuk, és kőzetgyapotot teszünk közé

A technológia előnyei

 • Bármilyen dőlésszögű és felületnagyságú tető elkészíthető belőle, hiszen a lécezés és az OSB lap együttes alkalmazása különösen stabil szerkezetet és felületet biztosít.

 • A rádolgozott bitumenes lemez, egy olyan 4 mm vastagságú, több rétegből álló rugalmas anyag, amely sérülés nélkül, könnyedén ellenáll, még a komolyabb környezeti hatásoknak is

 • Az általunk használt szigetelőlemez magas lágyulási pontja miatt nagy tapadást biztosít, (még függőleges felületeken is alkalmazható) tehát, így évek múlva sem kell tartani az esetleges felázásoktól! A speciális kerámia bevonatnak köszönhetően hosszú évtizedekig megőrzi színét és állagát.

 • A felhasználási területe is rendkívül széles, hiszen a nagyobb családi házaktól a kisebb nyaralókig, akár több száz négyzetméteres mezőgazdasági épületeknél is megbízhatóan alkalmazható.

 • Szinte kivétel nélkül, minden tetőszerkezet megmenthető ezzel a speciális eljárással.

 • Hatalmas előny, hogy a költségek pontosabban tervezhetők előre, hiszen a fenti, rendelkezésre álló anyagokból, a tető, a helyszínen teljesen elkészíthető, nem igényli drága kiegészítők megvásárlását, illetve más mesterek összehangolt munkáját (pl. bádogos, ács, kőműves stb.), amelyek a munkálatok során további súlyos költségekkel járnának. Szigorúan betartjuk a megjelölt határidőket, nálunk nem kell tartania a csúszásoktól!

Mi lesz az eredmény?

 • Egy tökéletesen vízálló, energiahatékony tető, amely tartós és megbízható védelmet nyújt otthonának a legszélsőségesebb körülmények között is! Higgye el, egy sima, gyönyörű tető csodát tesz még az öreg házakkal is, melyre méltán büszke lehet!

  Az általunk elkészített tetők várható élettartama 30-40 év, melyre 20 év garanciát vállalunk. A garanciaidő 30 évre is kiterjeszthető!

  Előzze meg a nagyobb bajt, amíg még nem késő, ne költsön vagyonokat tetőcserére! Kérjen visszahívást még ma!

Részletfizetés

Tetőfelújítás részletfizetéssel? Velünk lehetséges!

Tudjuk, hogy a felújítás során felmerülő költségek nagy terhet jelenthetnek Önnek és Családjának. Egyedülálló módon erre a problémára is van megoldásunk: nálunk kamatmentes részletfizetéssel is felújíttathatja tetőjét! Érdekli az ajánlatunk? Kérjen kötelezettségmentes visszahívást szakértő kollégánktól, aki tájékoztatni fogja a részletekkel kapcsolatban. Egy beszélgetéssel semmit nem fog veszíteni!

Galéria szerkesztése
You are not permitted to submit this form!