EnglishMagyarSlovenčina
Részletfizetés

Nem várhat tovább a tetőfelújítás? Van megoldás!

Tudjuk, hogy a felújítás során felmerülő költségek hatalmas terhet jelenthetnek Önnek és Családjának. Egyedülálló módon erre a problémára is van megoldásunk: nálunk részletfizetéssel (halasztott fizetéssel) is felújíttathatja tetőjét!

Ez különösen azok számára hatalmas segítség, akik már jóideje szenvedtek a beázásoktól és következményeitől, de enélkül a lehetőség nélkül, nem tudták volna megoldani, ezt a számukra súlyos problémát. Kímélje meg magát a kellemetlenségektől és előzze meg a komolyabb bajt!

Mi segítünk a tervei megvalósításában! Nálunk kamatmentes részletfizetéssel (úgynevezett halasztott fizetéssel) is rendezheti a felújítás költségeit!

50% befizetés esetén 1 év kamatmentes halasztott fizetési lehetőséget biztosítunk!

Érdekli az ajánlatunk? Kérjen kötelezettségmentes visszahívást szakértő kollégánktól, aki tájékoztatni fogja a részletekkel kapcsolatban. Egy beszélgetéssel semmit nem fog veszíteni!

A tájékoztatás nem teljeskörű. Jelen információs anyag nem minősül ajánlattételnek. Az egyéni elbírálás jogát a Szolgáltató fenntartja. További tájékoztatásért forduljon Hozzánk a „kapcsolat” oldalon található elérhetőségek valamelyikén, vagy kérjen visszahívást szakértő kollégánktól! Helyszíni felmérés esetén 20.000 Ft kiszállási díjat számítunk fel.

Galéria szerkesztése
You are not permitted to submit this form!