EnglishMagyarSlovenčina
Lapostetők szigetelése

Elege van a folytonos beázásból? Tartós, mégis megfizethető megoldást keres?

Cégünk egyaránt vállalja új lapostetők készítését és régi tetők felújítását, hő és csapadékvíz elleni szigetelését. A lakása végre, igazi kényelmes és biztonságos otthonná válhat, amely megvédi Önt és a családját, a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben is!

Többféle megoldást is kínálunk vízszigetelésre:

Egyrétegű szigetelés: az általunk kidolgozott speciális technológiának köszönhetően, már önmagában is elegendő, és teljesen vízzáró réteget képez a tetője felett.

Kétrétegű szigetelés: az előbb említett, általunk kidolgozott technológiának és a dupla rétegnek köszönhetően, hosszabb távon garantálja a tökéletes szigetelést.

Bármelyik megoldás mellett is dönt, nyugodtan kifestheti otthonát, eltüntetheti a beázás nyomait, hiszen biztos, hogy a szigetelés után száraz marad a háza. Az Ön számára végleg véget ér egy rettenetes rémálom, amelyet a folyamatos beázások okoztak!

A tető, a hőszigetelő rendszer kiemelten fontos része. Mivel a meleg levegő felfelé száll így könnyen beláthatjuk, hogy a tető hőszigetelésének rendkívül fontos szerepe van az energiaköltségek csökkentésében. Kockázatmentes megoldás: annyira biztosak vagyunk a munkákban, hogy elkészült tetőinkre akár 30 év garanciát is vállalunk!

A jövőben nagyon sok kellemetlenségtől és súlyos kiadásoktól kímélheti meg magát, ha azonnal elvégezteti a szükséges javítást, vagy felújítást! Kérjen visszahívást még ma!

Galéria szerkesztése
You are not permitted to submit this form!